Vilkår og betingelser

1. Leveringsmetoder

I Fråst nettbutikken kan du motta bestillingen din med Fråst levering. Vi leverer hjem til deg – men du må komme ut til Fråst-bilen for å hente bestillingen. Du bør være oppmerksom på at våre Fråst-biler kan være litt forsinket i høysesongen – spesielt når været er veldig bra.

2. Betaling 
Ved bestillinger på nett, frastfoods.com, kan du betale enten i nettbutikk eller ved henting på Fråst-bilen. Du kan bruke kontanter, Vipps eller kort. Kontraktspart er Fråst (Den Norske Isbilen AS, org nr 976 118 227), adresse: Slettebrekkdalen 1, 5303 Follese.

3. Angrefrist/avbestilling 
På frastfoods.com kan du bare kjøpe matvarer, og ifølge loven kan du ikke angre på et kjøp av allerede levert mat. Du kan imidlertid avbestille varene inntil arbeidsdagen før levering ved å kontakte vår kundeservice: [email protected]. Vennligst oppgi ordrenummeret ditt ved avbestilling.

4. Reklamasjon 
Hvis du opplever feil/mangler ved mottatte varer, ber vi deg sende oss en mail til: [email protected] ELLER ta med produktet ut til en av våre biler, så behandler vi reklamasjonen så raskt som mulig. 

5. Informasjon og persondata 
For at vi skal kunne selge varer til deg via vår nettside, må vi vite følgende om deg: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. I tillegg registrerer vi hvilke varer du har bestilt. Vi lagrer informasjonen i 5 år utover regnskapsåret. Informasjonen vi registrerer, vil behandles konfidensielt og vil IKKE på noe tidspunkt bli videreformidlet til tredjepart.

6. Bekreftelse 
Når du har lagt inn en bestilling, sender vi umiddelbart en ordrebekreftelse via e-post. Denne bekreftelsen inneholder informasjonen du har gitt oss, samt produktene du har bestilt. I tillegg er ordrenummeret oppgitt.

7. Endringer 
Vi tar forbehold om endringer, utsolgte varer og tastefeil. I tillegg tar vi forbehold om endringer i leveringstidspunkt og -sted.

8. Spørreskjema 
Hos Fråst prøver vi alltid å forbedre produktene og tjenesten vår. Derfor kan du oppleve at vi sammen med levert produkt legger ved et kort spørreskjema. Det er selvfølgelig frivillig om du ønsker å fylle ut og returnere spørreskjemaet.

9. Kontakt 
Når du kjøper produkter gjennom frastfoods.com, handler du direkte med Fråsts lokale avdelinger. Det vil fremgå av din ordrebekreftelse hvilken av våre avdelinger du handler med.

10. Personvern 
Les mer om vår behandling av persondata under Personvern.